Milli Savunma Bakanlığı’nın Twitter’daki hesabından yapılan açıklamaya göre; Suriye’nin kuzeyinde Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde PKK/YPG’li teröristler tarafından taciz ateşi açılarak saldırı girişiminde bulunuldu. Mehmetçik, saldırı girişimine yönelik operasyonda 9 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi.
Açıklamada, Mehmetçiğin Suriye’nin kuzeyinde teröristlerle mücadelesini etkin ve kararlı bir şekilde sürdürdüğü belirtilerek, “Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerine taciz ateşi açan ve saldırı girişiminde bulunan 9 PKK/YPG’li terörist başarılı bir operasyonla etkisiz hale getirildi” denildi. (DHA)
Bozdağ’dan hakim-savcılara Türkçe uyarısı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.